HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 18 juni 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 18 juni 2018

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Grondstoffencentrum in Krimpen aan den IJssel gesloten op 2 juli

Op maandag 2 juli is het Grondstoffencentrum in Krimpen aan den IJssel gesloten. De inwoners van de kernen Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek kunnen op dinsdag 3 juli om 8.00 uur weer bij het Grondstoffencentrum in Krimpen aan den IJssel terecht om grof huishoudelijk vuil weg te brengen.

Lees meer

Verslag vergadering commissie Ruimte en Financiën 12 juni jl.

Dhr. Van der Klugt van het Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard hield een presentatie over de stand van zaken van het project Krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard (KIJK).  

Lees meer

Vrijstelling kosten aanvraag VOG voor vrijwilligersorganisaties

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of organisaties kunnen om een VOG vragen. Bijvoorbeeld als u in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken. Ook wanneer u als vrijwilliger aan de slag gaat kan om een VOG gevraagd worden.

Lees meer

Internationale pers bezoekt Gouda en Krimpenerwaard

Op 12 en 13 juni brachten 12 journalisten uit Italië, Frankrijk en Spanje  een bezoek aan Nederland met als thema “Holland Classic”  Zij begonnen hun reis in de mooie Kaasstad Gouda, bezochten daarna de Zilverstad Schoonhoven in de Krimpenerwaard en sloten hun bezoek af in Leiden.

Lees meer

College Gedeputeerden Staten Zuid-Holland bezoeken Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel

Op dinsdag 12 juni bracht het College van Gedeputeerden Staten van de provincie Zuid-Holland een werkbezoek aan de gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel.

De gedeputeerden en de Commissaris van de Koning werden in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek ontvangen door de colleges van beide gemeenten. Vervolgens gingen het College van Gedeputeerde Staten en de colleges van B&W in drie groepen uiteen. Afzonderlijk van elkaar hebben ze een programma gevolgd op de thema’s de ontwikkeling van de regio Krimpenerwaard, economische vitaliteit en de energietransitie. Het werkbezoek werd afgesloten in het raadhuis in Krimpen aan den IJssel met een debat over de bereikbaarheid van de regio.

Lees meer

Eropuit in de Krimpenerwaard

Het zomerseizoen is weer aangebroken. De perfecte tijd om alle mooie plekjes die de gemeente rijk is te verkennen. Maak een wandeling of trek er op uit met de fiets.

Lees meer