HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 15 mei 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 15 mei 2018

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Gewijzigde openingstijden mei

In verband met de feestdagen is het Klantcontact centrum gesloten op de volgende dag:

  • maandag 21 mei 2018 (tweede pinksterdag)

Lees meer

Een leven redden kan iedereen: u ook!

Word vrijwilliger bij Stan (voorheen: HartveiligWonen)

Een hartstilstand kan iedereen overkomen. Bij een hartstilstand telt elke minuut, waarbij de eerste 6 minuten van levensbelang zijn. Dan is het prettig om te weten dat hulp heel dichtbij is. Natuurlijk wordt de ambulance gebeld, maar die kan vaak niet binnen de eerste 6 minuten arriveren.

Lees meer

Textielinzameling levert lokale verenigingen goede doelen donatie op

Wethouder Pieter Neven en mevrouw Wierenga van Stichting Sympany overhandigden dinsdag 8 mei aan 17 lokale goede doelen een waardencheque. Afgelopen jaar deponeerden de inwoners van de gemeente Krimpenerwaard 244.615 kilogram textiel in de textielcontainers van Sympany. Een deel van de opbrengst van dit ingezamelde textiel wordt gedoneerd aan lokale stichtingen of verenigingen met een goed doel. Het gaat om een totaalbedrag van €23.088.

Lees meer

Fairtrade week 

Tot 13 mei is het Fairtrade Week. De gemeente Krimpenerwaard is sinds dit voorjaar Fairtrade Gemeente en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan.

Zaterdag 5 mei werd in acht kernen van de gemeente geflyerd en werden gratis Tiny Tony- chocolaatjes uitgedeeld. Wilt u meer info over Fairtrade en over de Fairtrade gemeentecampagne kijk dan op  www.fairtradegemeenten.nl

Lees meer