HOME  |  Aanmelden digitale nieuwsbrief  |  Algemeen  |  Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 12 november 2018

Nieuwsbrief gemeente Krimpenerwaard - 12 november 2018

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief van de gemeente Krimpenerwaard. Deze nieuwsbrief bevat onder andere het gemeentelijke nieuws dat komende week op onze pagina in Het Kontakt wordt gepubliceerd.

Stand-by zijn om levens te redden

Er zijn nog plekken vrij voor de laatste reanimatietraining die de gemeente Krimpenerwaard aanbiedt. Op 3 november behaalden 39 inwoners een certificaat. Ook zij zijn nu vaardig om te reanimeren met een AED. Dit jaar deden al zo’n 190 Inwoners mee.

Lees meer

Koninklijke onderscheiding voor de heer Melkert uit Haastrecht

Burgemeester Roel Cazemier reikte zaterdag 10 november een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Tonny Melkert uit Haastrecht. De heer Melkert was in totaal 31 jaar actief als vrijwillige brandweerman. Hij zette zich in als hulpverlener voor de maatschappij en specifiek voor de Haastrechtse gemeenschap en omliggende kernen.

Lees meer

Gewijzigde openingstijden december en januari

Het Klant Contact Centrum is in december gesloten op de volgende tijdstippen:

Lees meer

Presentatie oude vreemde voorwerpen

Nieuws van de welzijnsstichtingen.

Op vrijdag 16 november vertelt Peter Sluisman, voormalig antiquair, over vreemde voorwerpen. Hij neemt er verschillende mee en zal aan de hand daarvan u meenemen naar vroegere tijden.

Lees meer

Jaarwisseling

De gemeente Krimpenerwaard bereidt zich voor op de komende jaarwisseling. Net als vorig jaar worden specifieke locaties aangewezen als vuurwerkvrije zones. Op oudejaarsavond mag hier geen vuurwerk worden afgestoken tussen 18.00 uur en 02.00 uur.

Lees meer

Winnaars vlogwedstrijd gamen met Milo

Eindelijk was het zover: op woensdag samen met Milo FIFA spelen op de playstation. Het was de prijs voor de jonge inzenders van de vlogwedstrijd over de Omgevingsvisie Krimpenerwaard. De gamesessie met Milo ter Reegen, de bekende YouTuber uit Bergambacht, was een succes. De kinderen vonden het leuk en gezellig en gingen met een handtekening van Milo weer naar huis.

Lees meer

Burgemeester ontbijt met leerlingen Kiezel en Kei Nationaal Schoolontbijt

Burgemeester Roel Cazemier ontving woensdagochtend leerlingen van groep 8 van OBS Kiezel en Kei op het stadhuis in Schoonhoven voor het jaarlijkse Burgemeestersontbijt.

Lees meer

8 nieuwe Nederlanders verwelkomd

Op maandag 5 november 2018 werd in de gemeente Krimpenerwaard een naturalisatieceremonie gehouden. Door de burgemeester is aan 8 volwassenen en 1 kindje de Bekendmaking van verkrijging van het Nederlanderschap door naturalisatie en optie uitgereikt.

Lees meer