Wilt u op de hoogte zijn van de lopende Nationale en Europese aanbestedingen van de gemeente Krimpenerwaard? Registreert u zich dan als gebruiker bij TenderNed. Wanneer u vervolgens ingelogd bent, kunt u bij het tabblad ‘Aankondigingen’ boven aan de pagina, kiezen voor gemeente Krimpenerwaard als Aanbestedende dienst. Bij de sluitingsdatum kunt u kiezen voor ‘openstaande aanbestedingen’. U vindt op deze wijze een actueel overzicht van de openstaande Nationale en Europese aanbestedingen van de gemeente Krimpenerwaard.

Om nog gemakkelijker op de hoogte te blijven van de lopende aanbestedingen kunt u, wanneer u ingelogd bent, ook een interesseprofiel aanmaken. U doet dit onder het kopje ‘instellingen’ en vervolgens kiest u voor ‘persoonlijk’ en ‘interesseprofiel’. Wanneer u dit ingesteld heeft, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de voor u belangrijke aankondigingen.  

Kijk voor meer informatie op:

www.TenderNed.nl

www.youtube.com/user/TenderNed

Inkoop- en aanbestedingsbeleid gemeente Krimpenerwaard

De contracten van de onderstaande onderhoudsaanbestedingen van onze gemeentelijke vastgoedobjecten eindigen op 31 december 2019. Er worden nieuwe contracten gesloten na het volgen van de aanbestedingsprocedure. Deze nieuwe contracten gaan in op 1 januari 2020 en hebben een duur van vier jaar zonder stilzwijgende verlenging.

De volgende aanbestedingen publiceren we binnenkort op TenderNed:

  • Onderhoud elektrotechnische installaties, Europese aanbesteding;
  • Onderhoud werktuigbouwkundige installaties, Europese aanbesteding;
  • Onderhoud daken, nationale aanbesteding.