• Aantal uur: 25 uur
  • Plaatsingsdatum: 24-05-2022
  • Opleidingsniveau: HBO

Direct solliciteren

Wij

De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 56.000 inwoners, bestaande uit elf kernen. Als werkgever geven we ruimte en zijn we betrokken. Elke dag zetten 500 medewerkers zich in voor ondernemers en inwoners die hier wonen, werken en recreëren. Inwoners van de Krimpenerwaard voelen zich thuis, zijn in staat om zelfstandig te leven en mee te doen naar vermogen.

Jouw werkweek

Als Online Specialist heb je een coördinerende rol in het webteam. Samen met je webcollega’s, vakafdelingen en communicatieadviseurs, bepaal je de prioriteit van aanvragen en werkzaamheden. Ook ben je de contactpersoon binnen de organisatie voor nieuwe (web)ontwikkelingen.

Je maakt ook daadwerkelijk content en realiseert structurele aanpassingen aan onze digitale communicatiemiddelen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het actueel, toegankelijk en gebruiksvriendelijk houden van onze content. Ook werk je aan het uitwerken en verwerken van de consequenties van wetgeving voor de website.

In eerste instantie ben jij het aanspreekpunt bij complexe internetvraagstukken voor zowel de organisatie als ook voor je webcollega’s. Ook werk je aan de doorontwikkeling van de website; die staat namelijk niet stil. Je denkt mee hoe nieuwe ontwikkelingen een goede plek krijgen op onze website en geeft adviezen over hoe dit te realiseren. Vanuit jouw expertise ben je betrokken bij diverse projecten, waaronder de aanbesteding voor een nieuwe website en een sociale kaart.

Jij

Onze ideale collega staat stevig in de schoenen. Jij weet snel te schakelen tussen onderwerpen en verschillende belangen. Daarbij weet je de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en stel je prioriteiten. Je denkt vanuit de klant en je gaat voor online dienstverlening die klopt. Wat je online plaatst, heeft meerwaarde en je kennis daarover deel je graag met je collega's. Je hebt ervaring met het begeleiden van collega's en het aansturen van een redactieteam. Je hebt kennis van contentmanagementsystemen en digitale ontwikkelingen, zoals toegankelijkheid en webrichtlijnen.

Wie je verder bent, lezen we graag in je motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken. We horen ook graag je visie op online dienstverlening voor een gemeentelijke organisatie.

Tussen de IJssel en de Lek, vind jij jouw werkplek!

Wat krijg je terug van ons?

Salaris
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.208,00 bruto per maand (functieschaal 9) bij een 36-urige werkweek.

Solliciteren

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Corina de Rooij, Teammanager Strategie en ontwikkeling. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 0182.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur je CV en motivatie via de button  - Solliciteren -  naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk!
 

Direct solliciteren