HOME  |  Ondernemers  |  Accountmanagers bedrijven

Accountmanagers bedrijven

Foto Renee Kuzee en Anke van HoutemEen goede dienstverlening aan ondernemers is voor de gemeente heel belangrijk. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat de gemeente Krimpenerwaard de ondernemersvriendelijkste gemeente wordt. Daarom heeft de gemeente twee accountmanagers bedrijven. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor u als ondernemer en zij loodsen u door de gemeentelijke organisatie. Uw vragen over bijvoorbeeld procedures, vergunningen, bedrijfsterreinen, vestigingsmogelijkheden en bedrijfsverplaatsing komen dan zo snel mogelijk bij de juiste medewerker terecht. Dat scheelt u een hoop gezoek en daarmee kostbare tijd.

Verder onderhouden de accountmanagers de contacten met de ondernemers- en winkeliersverenigingen en met andere bedrijfsgerelateerde instellingen. Zij bezoeken regelmatig ondernemers. Hierbij kan gesproken worden over plannen, problemen en wensen van bedrijven.

Anke van Houtem en René Kuzee zijn bereikbaar via het algemene nummer 14 0182 en via mail: r.kuzee@krimpenerwaard.nl of a.vanhoutem@krimpenerwaard.nl