HOME  |  Ondernemers  |  Accountmanager bedrijven

Accountmanager bedrijven

Een goede dienstverlening aan de ondernemers is voor de gemeente heel belangrijk. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat de gemeente Krimpenerwaard de ondernemersvriendelijkste gemeente wordt. Daarom heeft de gemeente twee accountmanagers bedrijven. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor u als ondernemer en  zij loodsen u door de gemeentelijke organisatie. Uw vragen over bijvoorbeeld procedures, vergunningen, bedrijfsterreinen, vestigingsmogelijkheden en bedrijfsverplaatsing komen dan zo snel mogelijk bij de juiste medewerker terecht. Dat scheelt u een hoop gezoek en daarmee kostbare tijd.

Verder onderhouden de accountmanagers de contacten met de ondernemers- en winkeliersverenigingen en met andere bedrijfsgerelateerde instellingen. Zij bezoeken regelmatig ondernemers. Hierbij kan gesproken worden over plannen, problemen en wensen van bedrijven.

Als u wilt weten of de accountmanagers iets voor uw onderneming kan betekenen, dan kunt u telefonisch contact met hen opnemen om een afspraak te maken, telefoon 14 0182. De accountmanager bedrijven is mevrouw Anke van Houtem.