De gemeente Krimpenerwaard verkoopt vanaf deze maand ongeveer 30 bedrijfswagens.

Door het aanschaffen van een nieuw en duurzaam wagenpark zijn deze bedrijfswagens overbodig geworden.

Ondernemers kunnen online een bod uitbrengen
De wagens worden verkocht via een openbare veiling van veilinghuis BCA uit Barneveld. De wagens van de gemeente worden geveild op vrijdagen op de locatie in Barneveld. Ze worden verspreid aangeboden in de periode mei tot en met juli 2019.

Particulieren en ondernemers kunnen ter plaatse in Barneveld op de wagens meebieden. U kunt als ondernemer echter online via de website van BCA een bod uitbrengen. Hiervoor moet u zich vooraf online registreren.

Op de website van BCA (www.bca.com/nl) kan iedereen bekijken welke bedrijfswagens klaarstaan voor de veiling. De actuele veiling waar onder andere de bedrijfswagens van de gemeente Krimpenerwaard worden aangeboden, vindt u door te klikken op ‘Bekijk alle veilingen’ (geen zoekterm invullen). Hierna filtert u op Veiling locatie: ‘Barneveld’ en Voertuig soort: ‘Bedrijfswagens’.

Meer informatie

BCA handelt de veiling af namens de gemeente. Daarom verloopt alle communicatie over de veiling en de wagens met BCA. Voor de werkwijze van de veiling en de bijbehorende tarieven kunt u kijken opwww.bca.com/nl/nl/MAIN-MENU/Auto-kopen/.