Een centrale plek in de stad. Zelfs een centrale plek in de Krimpenerwaardse samenleving. Dat is de Oude Apotheek. Gevestigd in Schoonhoven maken ondernemers uit de gehele omgeving gebruik van deze locatie en het opgebouwde netwerk. De ZZP’ers in het netwerk van de Oude Apotheek verenigen zich nu ook op een andere manier. De crisis die veel ondernemers raakt, is reden om gezamenlijk in actie te komen.

Lia Steeman, initiatiefnemer: "We zien vooral dat winkeliers ondersteuning nodig hebben. Wij spreken graag ons netwerk aan om die steun te bieden".

Er valt dan te denken aan het koppelen van een grafisch ontwerper, webdesigner, tekstschrijver, filmer, fotograaf of bedrijfsadviseur aan een andere lokale ondernemer die deze hulp goed kan gebruiken. Deze ZZP’ers komen met name uit de netwerken van de ZZP-verenigingen in de regio (ZZPijl, ZZP Krimpenerwaard en Beauty&Brains). Gezamenlijk zetten ZZP’ers zich in voor lokale ondernemers in nood. 

Wilt u ook gebruik maken van de kennis en het netwerk van de Oude Apotheek? Of bent u op zoek naar informatie of heeft u vragen over dit initiatief? Stuur dan een mail naar: info@deoudeapotheek.com of bel Lia Steeman op 06-51045557. 

 Jan Vente, wethouder Economie: ‘’Mooi om te zien dat bij dit initiatief samenwerking centraal staat. Juist in deze tijd hebben veel ondernemers elkaar nodig. Dit is een goed voorbeeld van het optimaal gebruik maken van de lokale kennis die er is.’’

Uw initiatief ook op deze plek?

Heeft u ook een initiatief voor of van ondernemers en wilt u dit op deze plek onder de aandacht brengen?

Mail dan uw suggestie door naar y.six@krimpenerwaard.nl