Helpen, klussen, ontmoeten tijdens NLdoet

Elke maatschappelijke organisatie heeft ze: klussen die belangrijk zijn, maar waar geen handjes voor zijn. Het opknappen van een gebouw, zomerklaar maken van een moestuin of een leuk extraatje organiseren voor bewoners. Klussen die actieve inwoners van onze Krimpenerwaard best willen oppakken. Omdat ze nuttig én gezellig zijn. Het Oranje Fonds brengt vraag en aanbod bij elkaar. Ook dit jaar is er weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar wordt NLdoet niet gehouden in maart, maar op 28 & 29 mei. Doet u ook mee? Kijk ook op www.nldoet.nl.

Vraag een financiële bijdrage aan voor uw NL-klus

Vanaf nu tot en met 23 april kunt u als organisatie een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds indienen als u een NLdoetklus organiseert. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. Belangrijk om te weten: u heeft niet automatisch een financiële bijdrage aangevraagd als u uw klus op de NLdoet site hebt geplaatst. Even apart aanvragen dus en let op: op = op! 

Een klus aanbieden?

Bent u verbonden aan een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om elke activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heeft u een klus of wilt u tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Meld uw klus dan aan op www.nldoet.nl.

Hulp bij organiseren en aanbieden van een klus 

Heeft u hulp nodig bij het meedenken of bij de promotie van de klus? U kunt terecht bij WelZijn Krimpenerwaard via het e-mailadres info@welzijnkrimperwaard.com