Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over regelingen, re-integratie- en scholingsmogelijkheden en bijzondere bijstand.

Digitale nieuwsbrief Sociale Zaken

Eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws over regelingen, re-integratie- en scholingsmogelijkheden en bijzondere bijstand? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief Sociale Zaken. 

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Nieuwsberichten

 • Op vakantie? Geef dit op tijd door!

  De vakantietijd is weer begonnen. Misschien gaat u ook op vakantie? Geef dit dan door voordat u weggaat. Dit is belangrijk voor het recht op uw uitkering. Geef uw vakantie door aan Sociale Zaken via het wijzigingsformulier en lever dit ingevuld en ondertekend in.

 • Geldproblemen: kom jij eruit?

  Veel Nederlanders hebben geldproblemen. En die problemen worden vaak ernstig omdat we gemiddeld 5 jaar wachten met hulp zoeken. In die 5 jaar wordt het oorspronkelijke bedrag ruim 10 keer zo hoog. Dat is zonde.

 • Startende ondernemers en bijstand

 • Erbij horen en je nuttig voelen is belangrijk

 • Nieuwe bijstandsnormen per 1 juli 2019

  De nieuwe bijstandsnormen per 1 juli 2019 zijn bekend. Klik op deze link als u de nieuwe normbedragen wilt weten.

 • Juridisch spreekuur in Lekkerkerk

  Veel mensen stappen met een juridisch probleem niet meteen naar een advocaat. Is deze drempel voor u ook te hoog, maar heeft u wel juridisch advies nodig? Bezoek dan het Juridisch spreekuur in de bibliotheek van Lekkerkerk voor een vrijblijvend advies.