Op 10 en 11 maart wordt weer de jaarlijkse actie NL Doet georganiseerd; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Organisaties en vereniging kunnen een klus aanmelden tot 31 januari via nldoet.nl(externe link)

Meld uw klussen aan

Tot 31 januari kunt u zelf een financiële aanvraag doen bij het Oranje Fonds, tot maximaal € 350 euro. Hierbij geldt: op is op.

Meedoen als vrijwilliger

Ook meedoen als vrijwilliger is simpel. Bent u nieuwsgierig naar een leuke klus in de buurt? Ga naar nldoet.nl(externe link) en zoek op plaatsnaam, postcode of soort klus. Bijvoorbeeld een verwenmiddag voor ouderen of helpen met tuinieren. Ook kunt u aangeven op welke dag u meedoet.

Iedereen wordt uitgenodigd om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken en organisaties te helpen met hun klussen of te helpen bij een activiteit. Uiteraard gebeurt dit allemaal op een veilige manier. Doet u ook mee? WelZijn Krimpenerwaard hoopt dat veel inwoners van de Krimpenerwaard actief mee zullen doen om dit waardevolle vrijwilligerswerk met elkaar aan te pakken.