• Aantal uur: 32 uur
  • Plaatsingsdatum: 28-07-2022
  • Opleidingsniveau: MBO

Direct solliciteren

Zie je het al voor je?
Door jouw advies en actieve rol in het proces van de digitalisering zorg jij ervoor dat de informatievoorziening van onze gemeente klaar is voor de toekomst! Wil je meegroeien in deze veranderende rol? Dan is deze baan je op het lijf geschreven.
 

Wij

Jouw werkweek

Wat doe je?
Als Medewerker documentaire informatievoorziening ben je verantwoordelijk voor het beheren van de gearchiveerde digitale documenten. Jij weet als geen ander relevante documenten te matchen met de zaak waar ze bij horen. Onze digitale documenten worden hierdoor beheersbaar, raadpleegbaar en betrouwbaar. Je bent de spil van de gemeente in het Zaakgericht werken. Je adviseert, informeert en ondersteunt je collega’s. Je staat in contact met veel verschillende afdelingen binnen de gemeente.  Daarnaast maakt onderdeel uit van de service-desk DIV waarbij je collega’s te woord staat en waar nodig helpt. Met jouw ervaring, creativiteit en flexibiliteit weet je deze functie verder vorm te geven.

Jij

Wie ben je?
Je bent toe aan een nieuwe stap en je leert graag iets nieuws. Daarbij voel je je snel thuis in een nieuwe omgeving en bent daarbij leergierig. Je denkt kritisch mee en komt met voorstellen om het werk verder te professionaliseren. Het is belangrijk dat jouw communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld zijn en dat je een dienstverlenende en collegiale houding hebt. Tot slot ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en zie je er niet tegenop om er af en toe ‘een tandje bij te zetten’.

Wat neem je hiervoor mee?
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt daarnaast minimaal een studie afgerond in de richting van SOD-I, LARM of vergelijkbaar. Daarnaast heb je ervaring met bovengenoemde of vergelijkbare werkzaamheden. Ook breng je kennis en ervaring op het gebied van de archiefwetgeving mee.

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden jou voor deze functie geschikt maken.
 

Tussen de IJssel en de Lek, vind jij jouw werkplek!

Wat krijg je terug van ons?

Wat bieden wij jou?
Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we jou een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.301,00 bruto per maand (functieschaal 7) bij een 36-urige werkweek.

Solliciteren

Solliciteren
Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arie Bal. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV en motivatie via de button  - Solliciteren -  naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk! Hopelijk zijn we een match!
 

Direct solliciteren