• Aantal uur: 18 uur
 • Opleidingsniveau: MBO

Direct solliciteren(externe link)

Zie je het al voor je?

De markt organiseren? Wil jij een bijdrage leveren zodat de markt volgens de regels en afspraken verloopt, maar vooral ook aantrekkelijk blijft voor de bewoners en bezoekers van onze gemeente? Durf jij te adviseren over de indeling, plaatsen toe te wijzen, maar ook te bemiddelen als er conflicteren zijn? Spreek jij de taal van de marktkooplieden? Dan ben jij misschien onze nieuwe marktmeester!
 

Wij

De gemeente Krimpenerwaard: een groen gebied met elf kernen. Unieke dorpen of steden met in totaal ruim 56.000 inwoners. Zij staan voor ons centraal. Net als hen weten wij van aanpakken. Als één gemeente bundelen wij onze krachten: teams, bestuur en raad. Zonder onze doelen uit het oog te verliezen, bewegen we mee met veranderingen in de samenleving en kijken we naar wat er beter kan. Dit maakt onze organisatie duurzaam en toekomstgericht.

Hier geven we elkaar de ruimte, maar blijven we ook naar elkaar omkijken. We kunnen op elkaar rekenen, want samen kom je verder dan alleen. Door de koppen bij elkaar te steken, versterken we elkaar en maken we ons werk leuker. Wat ons werk ook leuker maakt? Ontwikkeling. Niemand is immers ooit uitgeleerd. In vertrouwen krijg jij straks de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Van fouten maken leer je, dus hier durven we het ook eens anders te doen. We hebben vertrouwen in elkaars kennis, kunde en professionaliteit.
 

Jouw werkweek

Als marktmeester ga je deel uit maken van ons team openbare orde en veiligheid, 18 betrokken collega’s die dagelijks werken binnen het veiligheidsveld in onze gemeente. Werk je graag in de buitenlucht en wil je vrij zijn om zelf je werkzaamheden in te delen dan is dit een baan voor jou. Als marktmeester ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van de 10 markten, groot en klein, in de gemeente Krimpenerwaard. Je zorgt ervoor dat de marktpleinen leeg zijn zodat een goede opbouw kan plaatsvinden, daarnaast ben je vraagbaak voor de marktkooplui maar ook voor de bezoekers van de markt. Op de markt ben je het visitekaartje van de gemeente. Je bent vrij om naar kennis en eigen inzicht jouw uren over de week te verdelen. Je staat stevig in je schoenen en denkt in oplossingen. Daarnaast heb je er geen problemen mee om in de vroege morgen, ook op zaterdag, bereikbaar te zijn.
 

Jij

 • hebt minimaal mbo opleiding;
 • bent een proactieve, flexibele medewerker die zelfstandig te werk gaat;
 • Stevige persoonlijkheid, sterke communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen;
 • Wendbaar, kritisch, doortastend en je brengt een vernieuwende en frisse blik mee;
 • 18 uur per week beschikbaar;
 • In bezit van eigen auto;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Tussen de IJssel en de Lek, vind jij jouw werkplek!

Luchtfoto van de weilanden in de Krimpenerwaard

Wat krijg je terug van ons?

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.018,- bruto per maand (functieschaal 6), bij een 36-urige werkweek.
 • Betreft een tijdelijke functie met uitzicht op vast dienstverband.
 • Vitamine L(eren): intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden.
 • Betrokken collega’s.
 • Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rik Ros, teammanager OOV. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV en motivatie via de button “Solliciteer naar deze functie” naar team P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk! Hopelijk zijn we een match! Deze vacature heeft geen sluitingsdatum en staat open totdat wij een geschikte kandidaat hebben aangesteld.
 

Direct solliciteren(externe link)