Schoonhoven Partners en Krimpenerwaard Partners zijn in de Krimpenerwaard samen verantwoordelijk voor de gebiedsmarketing.

Krimpenerwaard Partners

Krimpenerwaard Partners zet zich in om de Krimpenerwaard als toeristisch en recreatief gebied sterker neer te zetten. Dat gebeurt door producten te ontwikkelen, met promotie en door de sociaaleconomische kansen die de sector biedt zo goed mogelijk te benutten. Krimpenerwaard Partners werkt hiervoor nauw samen met ondernemers in de recreatiesector in de Krimpenerwaard.

Krimpenerwaard Partners richt zich vooral op het buitengebied van de Krimpenerwaard en de kernen, met uitzondering van Schoonhoven. Wel wordt heel nauw samengewerkt met Schoonhoven Partners.

Meer weten over Krimpenerwaard Partners?

Kijk voor meer informatie op indekrimpenerwaard.nl(externe link)

Voor meer informatie over Krimpenerwaard Partners kunt u contact opnemen met Teus Hoogerwaard via info@krimpenerwaardpartners.nl

Schoonhoven Partners

Schoonhoven aantrekkelijk maken en economisch versterken als Creatieve Zilverstad aan de Lek, voor inwoners, bezoekers, ondernemers en talent. Dat is het doel van Schoonhoven Partners. Tientallen ondernemers, bewoners, verenigingen, cultuurmakers, evenementenorganisaties, kunstenaars, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en andere smaakmakers zijn intussen betrokken bij de marketing van Schoonhoven. Schoonhoven Partners verbindt al deze partners.

Meer weten over Schoonhoven partners?

Kijk voor meer informatie op inschoonhoven.nl(externe link)

Voor meer informatie over Schoonhoven Partners kunt u contact opnemen met Stefan van Beeten via coordinator@schoonhovenpartners.nl