Krimpenerwaard Partners

Het doel van Krimpenerwaard Partners is het toeristisch-recreatieve product van het gebied de Krimpenerwaard in al haar facetten versterken, door productontwikkeling en promotie en de sociaaleconomische kansen die deze sector biedt optimaal te (doen) benutten. Dit alles in nauwe betrokkenheid met de recreatieondernemers in de Krimpenerwaard. 
Krimpenerwaard Partners richt zich vooral op het buitengebied van de Krimpenerwaard en de kernen met uitsluiting van Schoonhoven. Maar werkt wel heel nauw samen met Schoonhoven Partners.


www.indekrimpenerwaard.nl 

Voor meer informatie over Krimpenerwaard Partners kun je contact opnemen met Teus Hoogerwaard via info@krimpenerwaardpartners.nl

Schoonhoven Partners

Schoonhoven aantrekkelijk maken en economisch versterken als Creatieve Zilverstad aan de Lek, voor inwoners, bezoekers, ondernemers en talent. Dat is het doel van Schoonhoven partners. Vele tientallen ondernemers, bewoners, verenigingen, cultuurmakers, evenementenorganisaties, kunstenaars, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en andere smaakmakers zijn intussen betrokken bij de marketing van Schoonhoven. In dit omvangrijke netwerk heeft Schoonhoven Partners een verbindende rol.

www.inschoonhoven.nl 

Voor meer informatie over Schoonhoven Partners kun je contact opnemen met Stefan van Beeten via coordinator@schoonhovenpartners.nl