De gemeente Krimpenerwaard waardeert de inzet van de vele mantelzorgers die in onze gemeente voor hun naaste zorgen enorm. Daarom ontvangen mantelzorgers in 2019 Krimpenerwaardcadeaubonnen ter waarde van € 100,-. Mantelzorgers kunnen de waardering bij het mantelzorgsteunpunt van de welzijnsstichtingen aanvragen. Kijk hiervoor op onze website www.krimpenerwaard.nl en zoek op mantelzorg. De eerste lichting Krimpenerwaardcadeaubonnen is onlangs bezorgd bij de mantelzorgers.

Ondernemers kunnen aansluiten bij Cadeaubon Krimpenerwaard
Wilt u als ondernemer ook aansluiten bij de Cadeaubon Krimpenerwaard? Neem dan contact op met de stichting Promotie Krimpenerwaard via info@uitindewaard.nl of via telefoonnummer 0180 681530. Hoe meer inleverpunten van de cadeaubonnen er in de Krimpenerwaard zijn, hoe aantrekkelijk de bon wordt!

De stichting Promotie Krimpenerwaard geeft u graag meer informatie over eventuele deelname. Kijk op www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl als u wilt weten waar u de Krimpenerwaardbonnen kunt besteden.

Mantelzorgpas niet meer geldig per 1 juli 2019

De afgelopen jaren heeft de gemeente mantelzorgpassen uitgegeven. De gemeente heeft besloten de mantelzorgers op een andere manier te waarderen en te stoppen met de mantelzorgpas. Mantelzorgers kunnen de Mantelzorgpas nog gebruiken tot 1 juli 2019. Na deze datum vervalt het tegoed op de pas en kan de pas niet meer gebruikt worden.