‘Koninklijke Otolift Trapliften is internationaal actief als ontwikkelaar, producent & installateur van trapliften. Er is van maatwerk naar een modulair product overgestapt. Innovatie vinden we terug in alle fases van het bedrijfsproces. Naast product en procesinnovatie zet het bedrijf sterk in op organisatorische sociale innovatie.’ Met deze woorden omschreef juryvoorzitter Anita van Gils de winnaar van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019. Koninklijke Otolift Trapliften uit Bergambacht won deze mooie prijs.

Koninklijke Otolift Trapliften ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt trapliften. Het bedrijf heeft een 100% modulaire traplift ontwikkeld op de dunste enkele rail ter wereld met gepatenteerde software in de liftstoel. Koninklijke Otolift Trapliften bv heeft zich volgens de jury op ‘excellente wijze’ onderscheiden omdat het bedrijf het ‘ondernemend vermogen van de medewerkers in het bedrijf stimuleert’. ‘Dit zorgt voor een toegevoegde waarde naar de klant en medewerkers, maar ook voor een versterking van de concurrentiepositie en de continuïteit van het bedrijf.’

Koninklijke Otolift Trapliften bv ontving de Metaalunie Award uit handen van de juryvoorzitter. Metaalunievoorzitter Fried Kaanen. Hij overhandigde het winnende bedrijf een cheque ter waarde van € 5.000, -.

Winnaar smart manufacturing award  2019

Koninklijke Otolift Trapliften ontvangt de Smart Manufacturing Award 2019 en een cheque ter waarde van € 5.000,- (Foto: Hans de Vries)