Hoe denkt u over het opwekken van duurzame energie in de Krimpenerwaard? Gemeente Krimpenerwaard heeft met Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas afgesproken om meer duurzame energie op te wekken uit zonne-energie. Met zonnepanelen op grote daken of met zonnevelden (grote aantallen zonnepanelen) op land. Deze plannen staan in de Regionale Energiestrategie Midden-Holland(externe link).

Praat mee

Praat mee tijdens de inwonersavond duurzame energie op maandagavond 5 juni. De bijeenkomst vindt plaats in De Drie Maenen, aan de Abelenlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel. U kunt vanaf 19.00 uur binnenlopen, de avond start om 19.30 uur. Na een korte opening kunt u tot 21.00 uur met de gemeente in gesprek gaan. U kunt vrij aansluiten aan tafels waar verschillende onderwerpen besproken worden. Wethouder Wisja Pannekoek is ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie

De gemeente is benieuwd naar uw mening. Aan de hand daarvan kunnen we keuzes maken die zo goed mogelijk passen bij wensen van onze inwoners. Wilt u op de hoogte blijven? Kijk op de website resmiddenholland.nl(externe link) of meld u aan voor de nieuwsbrief(externe link).