HOME  |  Inwoners  |  Projecten  |  Stolwijk  |  Reconstructie centrum Stolwijk

Reconstructie centrum Stolwijk

Binnen het project ‘Reconstructie Centrum Stolwijk’ wordt de inrichting van de openbare ruimte in de meest brede zin van het woord verbeterd. 

Actueel

Inloopavond bestratingsplan

De gemeente Krimpenerwaard gaat in het voorjaar van 2019 de Populierenlaan opnieuw inrichten.

Om u te informeren over deze plannen organiseren wij op donderdag 22 november 2018 een inloopavond. Graag nodig ik u uit om deze bijeenkomst te bezoeken.

Informatieavond

Samen met het Ingenieursbureau Krimpenerwaard (IBKW) werken wij aan de voorbereiding van deze werkzaamheden. Tijdens de informatieavond geven wij een toelichting op de voorgenomen plannen.

Ook is er ruimte om uw ideeën, suggesties en opmerkingen in te brengen.

Waar en Wanneer:

Datum                  : donderdag 22 november 2018

Tijd                        : van 19:00 uur tot 20:30 uur

Locatie                 : De Stolp Inn, Dorpsplein 15 te Stolwijk.


Rioleringswerkzaamheden

Aannemer Schep B.V. is momenteel bezig met de rioleringswerkzaamheden in de Populierenlaan. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de laatste fase van het project ‘reconstructie Centrum Stolwijk’.

Werkgebied en werkzaamheden

De aannemer werkt vanaf de rotonde richting het centrum. We starten met het vervangen van de hoofdriolering en het vervangen van de huisaansluitingen. Na de rioleringswerkzaamheden wordt de straat tijdelijk dichtgestraat. In het voorjaar van 2019 brengen wij de nieuwe bestrating aan. Gelijktijdig met deze werkzaamheden wordt de openbare verlichting vervangen.

Planning

De planning is om de rioolwerkzaamheden medio december 2018 gereed te hebben. Deze planning is afhankelijk van weeromstandigheden

Parkeren

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn de parkeervakken aan de noordzijde van de weg tijdelijk niet bereikbaar. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om uw auto ergens anders in de wijk te parkeren.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden voor het vervangen van de riolering blijft de Populierenlaan gewoon bereikbaar voor het verkeer. Er zal wel sprake zijn van enige hinder. Waar nodig worden verkeersregelaars ingezet.

Contact en informatie

Voor opmerkingen en vragen over de werkzaamheden of de planning kunt u de toezichthouder benaderen voor het maken van een afspraak.

  • Toezichthouder, de heer Johan Tolenaars: 06-16 87 04 25
  • Projectleider, Leendert Knopper: 06-29 40 90 25
  • Meldpunt gemeente Krimpenerwaard: 14 0182

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief (Reconstructie centrum Stolwijk) via onderstaande button.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Meer informatie / documenten