HOME  |  Inwoners  |  Projecten  |  Stolwijk  |  Reconstructie centrum Stolwijk

Reconstructie centrum Stolwijk

Binnen het project ‘Reconstructie Centrum Stolwijk’ wordt de inrichting van de openbare ruimte in de meest brede zin van het woord verbeterd. 

Actueel

Tijdens de informatieavond van 18 december 2017 hebben wij u geïnformeerd over de volgende fase van het project ‘Centrum Stolwijk’. De eerste fase (Bovenkerkseweg) is inmiddels afgerond.

Fase 2 (Dorpsplein)

De werkzaamheden vanaf de kruising Sportlaan richting het Dorpsplein starten maandag 12 februari 2018. De aannemer begint met het trottoir ter hoogte van de Bovenkerkseweg 11, zie ook onderstaande fasering. Per deelfase wordt het straatwerk opgebroken, wordt de bekabeling van de openbare verlichting vernieuwd, glasvezel aangelegd en nieuwe bestrating aangebracht.

Deelfasering

Deelfasering fase 2 (Dorpsplein)

Planning

De planning is om de werkzaamheden vóór 16 mei gereed te hebben in verband met de kermis die vanaf 18 mei op het Dorpsplein gehouden wordt. In overleg met de Oranjevereniging wordt bepaald hoe de activiteiten rondom Koningsdag vormgegeven kunnen worden. De planning is afhankelijk van weersomstandigheden.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het Dorpsplein voor doorgaand verkeer afgesloten en wordt er een omleidingsroute ingesteld. Onder het kopje Meer informatie / documenten kunt u de omleidingsroute vinden. Woningen en winkels blijven te allen tijde te voet bereikbaar. Over de bereikbaarheid van de winkels ten behoeve van bevoorrading maakt de toezichthouder op het werk individueel met de ondernemers een afspraak. Na het gereed komen van een fase zal deze direct weer voor het verkeer worden opengesteld. Wij hopen op deze manier de overlast zo klein mogelijk te houden. Enige overlast is helaas niet te voorkomen. Wij vertrouwen op uw begrip.

Contact en informatie

Voor opmerkingen en vragen over de werkzaamheden of de planning kunt u de toezichthouder benaderen voor het maken van een afspraak.

  • Toezichthouder, de heer Johan Tolenaars: 06-16 87 04 25
  • Projectleider, Leendert Knopper: 06-29 40 90 25
  • Meldpunt gemeente Krimpenerwaard: 14 0182

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief (Reconstructie centrum Stolwijk) via onderstaande button.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Meer informatie / documenten