HOME  |  Inwoners  |  Projecten  |  Stolwijk  |  Industrieterrein Stolwijk

Industrieterrein Stolwijk

Dit item is verlopen op 27-09-2018.

Industrieterrein Stolwijk op toekomst gericht (05-09-2018)

Wethouder Ria Boere sloot woensdag 5 september samen met de klankbordgroep het project Industrieterrein Stolwijk af. Onder het genot van een kopje koffie met gebak bedankte ze de klankbordgroep voor de fijne samenwerking.

Industrieterrein op toekomst gerichtWethouder Boere: ‘De werkzaamheden hebben veel impact gehad op de omgeving. Mede dankzij de inzet betrokkenheid en medewerking van de ondernemers van het industrieterrein en de omwonenden hebben we de overlast tot een minimum kunnen beperken. Er ligt nu een toekomstgericht industrieterrein met een mooie uitstraling dat goed bereikbaar is en waar niet alleen de ondernemers maar heel Stolwijk trots op kan zijn’.

Het industrieterrein in Stolwijk is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Het terrein kampte met veel wateroverlast en de weg van het terrein was in verslechterde staat.

Het project is integraal opgepakt. Er heeft een sanering plaatsgevonden, er zijn duikers opgehaald en nieuwe duikers aangebracht, de riolering, bestrating en de openbare verlichting zijn vervangen, er is opnieuw geasfalteerd en er zijn nieuwe planten en bomen aangebracht.