HOME  |  Inwoners  |  Krimpenerwaard-app en MijnGemeente app

Krimpenerwaard-app en MijnGemeente app

MijnGemeente

Gebruik de app MijnGemeenteMet de app MjinGemeente kunt u snel en eenvoudig een melding over de openbare ruimte aan de gemeente doorgeven. U kunt hiermee ter plaatse met uw smartphone een melding doen, de exacte locatie doorgeven en desgewenst een foto meesturen. U kunt ook aangeven of u een terugkoppeling op uw melding wilt ontvangen, of dat u liever anoniem wilt melden

Hoe werkt het?

De app MijnGemeente is beschikbaar voor Android en iOS en kan gratis gedownload worden via de Google Playstore of de Appstore. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, kiest u bij plaatsnaam voor uw eigen kern.

Externe link naar de Itunes Store   Externe link naar Google play

Krimpenerwaard-app

De gemeente Krimpenerwaard heeft een eigen app ontwikkeld. Hiermee blijft u snel en mobiel op de hoogte van actueel nieuws en aankondigingen van gemeente Krimpenerwaard. Via de Krimpenerwaard-app kunt u ook direct in contact komen met de gemeente.

Bekendmakingen

Voor bepaalde activiteiten, zoals het plaatsen van een dakkapel of het kappen van een boom, geeft het gemeentebestuur een vergunning of een ontheffing. Via de Krimpenerwaard app kunt u vanaf nu eenvoudig de bekendmakingen bij u in de buurt zien, op een digitale kaart. Na het selecteren van de bekendmaking, komt u bij de uitgebreide tekst van de bekendmaking. Zo bent u snel op de hoogte!

Pushberichten

Heeft u de app gedownload, dan kunnen wij u bereiken via een pushbericht. Doet er zich een alarmerende situatie in de Krimpenerwaard voor, dan sturen wij een bericht naar de gebruikers van de app. Deze meldingen vanuit de gemeente zijn preventief en geheel kosteloos. Hiervoor moet u bij het downloaden van de app de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen accepteren.

Tips of opmerkingen

De app is continue in (door)ontwikkeling. Heeft u tips of opmerkingen over de gemeente Krimpenerwaard app? Stuur uw reactie naar webredactie@krimpenerwaard.nl.

Externe link naar de Itunes Store   Externe link naar Google play