Van 13 tot en met 18 juni kunnen bedrijven hun deuren openen voor werkzoekenden en stagiairs. BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is hét evenement waar werkgevers op een laagdrempelige manier mogelijke werknemers kunnen ontmoeten. De inschrijving voor bedrijven is nu geopend.

Grootste banenevent van de regio

BinnenKijken bij Bedrijven is het grootste banenevent van de arbeidsmarktregio Midden-Holland. WerkgeversServicepunt Midden-Holland (WSP) organiseert het evenement in nauwe samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen.

Inschrijven

Bedrijven die hun deuren willen openen voor binnenkijkers, kunnen zich online registreren. Op hun bedrijfspagina kunnen zij aangeven welke vacatures en stageplaatsen zij beschikbaar hebben en wanneer belangstellenden kunnen langskomen. Vanaf deze week kunnen ook werkzoekenden en stagiairs zich inschrijven, om te gaan kijken bij de bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn.

Extra aandacht voor horeca

BinnenKijken bij Bedrijven besteedt elk jaar extra aandacht aan een bepaalde branche. Dit jaar is dit de horeca, ook omdat veel horecabedrijven op zoek zijn naar personeel. Maar ook bedrijven uit andere branches kunnen meedoen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit evenement of heeft u vragen? Neem dan contact op met Lloyd Raghoenath, projectmedewerker BinnenKijken Bij Bedrijven van de gemeente Krimpenerwaard. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182 of per e-mail via l.raghoenath@krimpenerwaard.nl.