Van 25 tot en met 29 oktober kunnen bedrijven hun deuren weer openen voor werkzoekenden en stagiairs. BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is hét event waar werkgevers en potentiële werknemers elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. De inschrijving voor bedrijven is geopend: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie. Inmiddels hebben al meer dan 20 ondernemers uit de Krimpenerwaard aangegeven mee te doen.

BKBB is een vernieuwde voortzetting van Kom Binnen Bij Bedrijven. Het wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt Midden-Holland (WSP) in nauwe samenwerking met de gemeenten in de arbeidsregio: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen.

Tijdens de actieweek zetten bedrijven en organisaties in de regio hun deuren open voor binnenkijkers: mensen die een nieuwe baan willen, een carrièreswitch willen maken, een werkervaringsplek zoeken of stage willen lopen. Potentiële werknemers krijgen zo een goed beeld van de werkgelegenheid in de regio en van hun mogelijkheden bij een specifiek bedrijf. En werkgevers maken op een laagdrempelige manier kennis met potentiële werknemers en vinden zo (toekomstig) personeel.

Inschrijven via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie

Wilt u de deuren van uw onderneming ook openen voor binnenkijkers? Ga dan naar binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie en registreer uw onderneming. U beheert zelf uw bedrijfspagina door in te loggen. Op uw pagina geeft u aan welke vacatures en stageplaatsen er zijn binnen uw bedrijf en wanneer belangstellenden kunnen langskomen. U bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang u uw onderneming wilt openen in de actieweek en hoe het programma eruitziet. U kunt bijvoorbeeld een rondleiding geven of een-op-eengesprekken voeren. Vanaf 6 september kunnen werkzoekenden en stagiairs zich via de site aanmelden bij bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Aron Paijens, projectmedewerker Binnenkijken Bij Bedrijven van de gemeente Krimpenerwaard. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182 of per e-mail: A.Paijens@krimpenerwaard.nl

BKBB wordt ondersteund door VNO-NCW en de ondernemersverenigingen in de arbeidsmarktregio: Gouda Onderneemt, Ondernemerskring Krimpenerwaard, Ondernemers Platform Waddinxveen en Ondernemers Platform Bodegraven-Reeuwijk.