Kom Binnen Bij Bedrijven - 23 tot en met 28 maart 2020

Werkzoekenden en mensen op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek en werkervaringsplaats kunnen zich nu inschrijven voor een bedrijfsbezoek. Ook wie vrijwilligerswerk zoekt of eens binnen wil kijken bij bedrijven in de regio, kan zich inschrijven. Van maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart zetten allerlei bedrijven en organisaties in de regio hun deuren open.

Schrijft u zich nu in op www.kombinnenbijbedrijven.nl

Iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat bij een bedrijf, schrijft zich in op www.kombinnenbijbedrijven.nl. Bedrijven die meedoen, hebben een of meerdere momenten in de week van 23 tot en met 28 maart gereserveerd waarop zij bezoekers kunnen ontvangen. Ook als er geen vacatures zijn, maken bedrijven graag kennis met geïnteresseerde bezoekers.

Unieke kans om kennis te maken met werkgevers

Uniek aan Kom Binnen Bij Bedrijven is dat bezoekers (van scholieren tot toekomstige werknemers en stagiairs) makkelijk en laagdrempelig kennismaken met werkgevers en organisaties. Bezoekers kunnen zich oriënteren en bedrijven maken vrijblijvend kennis met geïnteresseerden. Een belangrijke eerste kennismaking met kansen op een vervolggesprek over (vrijwilligers)werk, stageplaats of praktijkopdracht. 

Regionale arbeidsmarkt

Naast bedrijven uit de gemeente Krimpenerwaard doen ook de gemeenten Gouda, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen en Zuidplas mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven. Werkzoekenden wordt zo gelegenheid geboden ook bedrijven in andere gemeenten te bezoeken.

Kom Binnen Bij Bedrijven al jaren een succes

Kom Binnen Bij Bedrijven werd voor het eerst in 2014 georganiseerd. Vanwege het succes vindt dit nu ieder jaar plaats. Kom Binnen Bij Bedrijven 2019 trok veel deelnemers. Meer dan 300 bedrijven en ruim 1.400 bezoekers meldden zich aan. 

Poster Kom binnen bij bedrijven