De doelen die de gemeente met haar inkopen heeft, staan beschreven in het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Krimpenerwaard. Zowel Europese als nationale aanbestedingen publiceert de gemeente op TenderNed(externe link).

Bekijk het filmpje over inkopen en aanbesteden op YouTube.

Actueel overzicht

Om op de hoogte te zijn van de lopende Nationale- en Europese aanbestedingen van de gemeente Krimpenerwaard, kunt u zich eenvoudig ‘registeren als gebruiker’ bij TenderNed. Wanneer u vervolgens ingelogd bent, kunt u bij het tabblad ‘Aankondigingen’ boven aan de pagina, kiezen voor gemeente Krimpenerwaard als Aanbestedende dienst. Bij de sluitingsdatum kunt u vervolgens kiezen voor ‘openstaande aanbestedingen’. Met deze instellingen treft u een actueel overzicht aan van de openstaande Nationale- en Europese aanbestedingen van de gemeente Krimpenerwaard.

Om nog gemakkelijker op de hoogte te blijven van de lopende aanbestedingen kunt u, wanneer u ingelogd bent, ook een interesseprofiel aanmaken. U doet dit onder het kopje ‘instellingen’  en vervolgens kiest u voor ‘persoonlijk’ en ‘interesseprofiel’. Wanneer u dit ingesteld heeft, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de voor u relevante (en ingestelde) aankondigingen.