U kunt dit jaar de Kindpas en Schoolspullenpas weer voor uw kind(eren) aanvragen. Heeft u dit nog niet gedaan? Doe dit dan gelijk, zodat u nieuwe kleren en schoolspullen voor uw kind(eren) kunt kopen. Bekijk de onderstaande verwijzingen naar de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Kindpas

Met de Kindpas kunt u kleding, schoenen of een jas voor uw kind(eren) kopen in de deelnemende winkels. Dien (voor 1 november) voor al uw kinderen van 0 tot en met 17 jaar een aanvraag voor de Kindpas in. Ook als u al andere voorzieningen bij stichting Leergeld heeft aangevraagd. Zo genieten uw kinderen binnenkort van nieuwe kleding of van een nieuw paar schoenen.

Kindpas aanvragen(externe link)

Schoolspullenpas

Met de Schoolspullenpas kunt u schoolspullen als een rugzak, een agenda, schriften en pennen, maar ook een atlas of een grafische rekenmachine kopen. Dien (voor 1 november) een aanvraag in voor al uw kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Ook als u al andere voorzieningen bij stichting Leergeld heeft aangevraagd. Als u de pas voor 1 juni 2023 aanvraagt, ontvangt u deze in de eerste week van juni met de post.

Schoolspullenpas aanvragen(externe link)

Hulp bij de aanvraag

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de Kindpas of de Schoolspullenpas? De medewerkers van de Welzijnsstichting Krimpenerwaard helpen u graag verder. Bel hiervoor naar 085-0662370, stuur een e-mail naar info@welzijnkrimpenerwaard.com of kijk op welzijnkrimpenerwaard.com(externe link).