U mag dit jaar de Kindpas en Schoolspullenpas weer voor uw kind(eren) aanvragen. Heeft u dit nog niet gedaan? Doe dit dan gelijk, zodat u nieuwe kleren en schoolspullen voor uw kind(eren) kunt kopen. Zie onderstaande berichten voor linkjes naar de voorwaarden en het aanvraagformulier. 

Kindpas

Met de Kindpas kunt u kleding, schoenen of een jas voor uw kind(eren) kopen in de deelnemende winkels.

Dien voor al uw kinderen van 0 tot en met 17 jaar een aanvraag voor de Kindpas in, ook als u al andere voorzieningen bij stichting Leergeld heeft aangevraagd. Zo genieten uw kinderen binnenkort van nieuwe kleding of van een nieuw paar schoenen.

Vraag hier de Kindpas aan bij stichting Leergeld Krimpenerwaard ! Dit kan tot en met 31 juli 2021.

Schoolspullenpas

Met de Schoolspullenpas kunt u schoolspullen als een rugzak, een agenda, schriften en pennen, maar ook een atlas of een grafische rekenmachine kopen.

Dien een aanvraag in voor al uw kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Ook als u al andere voorzieningen bij stichting Leergeld heeft aangevraagd. Als u de pas nu aanvraagt, ontvangt u deze rond 1 juli.

Vraag hier de Schoolspullenpas aan bij stichting Leergeld Krimpenerwaard ! Dit kan tot en met 31 augustus 2021. 

WelZijn Krimpenerwaard helpt u graag bij de aanvraag van de Kind- en Schoolspullenpas

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de Kindpas of de Schoolspullenpas? De medewerkers van de welzijnsstichting helpen u graag! Bel hiervoor naar 085 0662370, stuur een e-mail naar info@welzijnkrimpenerwaard.com of kijk op www.welzijnkrimpenerwaard.com