Eenzaamheid is een probleem van alle leeftijden. Studenten, ouderen, (jonge) mantelzorgers, iedereen kan er last van hebben. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich erg eenzaam en 1 op de 3 voelt zich af en toe eenzaam. Van 29 september tot en met 6 oktober wordt de Week tegen Eenzaamheid gehouden. Voorafgaande aan deze week organiseert Gro Up Jongerenwerk inloopavonden onder de titel Nieuwe Vrienden! De inloopavonden zijn bedoeld voor jongeren vanaf 18 jaar.

Nieuwe Vrienden

Voelt uw (klein)zoon of -dochter zich wel eens eenzaam, omdat hij of zij weinig of geen leeftijdsgenoten kent om bij aan te sluiten? Dan kan uw zoon of dochter bij Nieuwe Vrienden! nieuwe mensen leren kennen. Samen doen ze leuke dingen, zoals een borrel, filmavond, gametoernooi of een een uitje naar de kartbaan. Jongeren kunnen er ook terecht voor een gesprek. Leuke en minder leuke dingen delen ze met elkaar.

Eerste inloopavond

De eerste inloopavond vindt plaats in buurthuis Westerweeren (Bergambacht) op vrijdag 23 september, van 20.00 tot 22.00 uur. De avonden zijn gratis. Alleen voor de uitjes wordt soms een bijdrage in de kosten gevraagd. Opgeven kan bij Moniek van den Berg via moniek.vandenberg@gro-up.nl  of via 06-30554740.