Gratis energieadvies

Energieklussers

Veel huishoudens kunnen meer energie besparen. De gemeente wil inwoners hierbij helpen, en werkt hierbij samen met het team van de Energieklussers. Maak hieronder zelf een afspraak voor de Energieklusser om bij u langs te komen een moment dat het voor u schikt.

Tijdens het bezoek geeft de medewerker advies en worden er direct gratis tot 5 besparende maatregelen geïnstalleerd. Denk aan tochtstrips, radiatorfolie en LED-lampen. Dit bespaart u geld en verhoogt uw wooncomfort.

Afspraak maken

Voor deze actie werkt gemeente Krimpenerwaard samen met Energieklus. Voor meer informatie ga naar energieklus.nl/krimpenerwaard of bel tijdens kantooruren met de helpdesk van Energieklus: 010 – 899 55 10.

Afspraak maken

Energiecoach

Ook werkt de gemeente samen met de Energiecoaches van Het Nieuwe Wonen. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft om in eigen huis verder energie te besparen. De speciaal opgeleide energiecoach kan gratis en vrijblijvend bij u langskomen. Samen bespreekt u de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het gebruik van apparaten, meer comfort, isolatie aanbrengen of tips voor energie besparen. Iedereen die in de gemeente Krimpenerwaard woont, in huur- of koopwoning, kan hier gratis gebruik van maken.

Afspraak maken

De coaches zijn vrijwilligers uit de Krimpenerwaard, die samenwerken met de gemeente en speciaal worden opgeleid via stichting Het Nieuwe Wonen. Maak een afspraak via onderstaande knop.

Afspraak maken

Duurzaam Bouwloket

Inwoners van de gemeente Krimpenerwaard kunnen voor onafhankelijk advies en vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing of energie opwekken, terecht bij het Duurzaam Bouwloket. De gemeente Krimpenerwaard is hiervoor een samenwerking aangegaan met het Duurzaam Bouwloket.

Naar het Duurzaam Bouwloket