Voor mensen die het lastig vinden om met een computer of tablet om te gaan, start op dinsdag 31 januari de computercursus ‘Klik & Tik’ in de bibliotheek van Bergambacht.

Wat gaat u leren?

Veel mensen vinden het moeilijk om iets te doen op een computer of op internet. De computercursus ‘Klik & Tik’ leert mensen om een computer of tablet te gaan gebruiken. Het is ook bedoeld voor mensen die hun kennis willen opfrissen of met meer zelfvertrouwen hun computer, laptop of tablet willen gebruiken.

Hoe ziet de cursus eruit?

In 6 lesochtenden van 10.00 tot 12.00 uur gaan deelnemers aan de slag om de basis te leren: het gebruik van een computer, websites opzoeken, zoekmachines gebruiken en e-mailen. Het lesprogramma bestaat uit filmpjes met eenvoudige uitleg, waarna zelf geoefend kan worden met praktische oefeningen. De deelnemers worden in de les ondersteund door deskundige vrijwilligers die hun vragen kunnen beantwoorden.

Aanmelden

Deze computercursus start op 31 januari. Deelname is gratis en u hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn. Er zijn computers beschikbaar om op te werken. Aanmelden kan via de balie van de bibliotheek, of via telefoonnummer 0180-669999. Als u op zoek bent naar meer informatie, kunt u ook dit nummer bellen.