De gemeente Krimpenerwaard verkoopt vanaf mei 2019 ongeveer 30 bedrijfswagens.

Door het aanschaffen van een nieuw en duurzaam wagenpark, zijn deze bedrijfswagens overbodig geworden.

Veiling

De wagens worden verkocht via een openbare veiling van veilinghuis BCA uit Barneveld. De wagens van de gemeente Krimpenerwaard worden geveild op vrijdagen, op locatie Barneveld. Ze worden verspreid aangeboden in de periode mei tot en met juli 2019.

Particulieren en ondernemers kunnen ter plaatse in Barneveld op de wagens meebieden.

Ondernemers kunnen daarentegen ook online via de website van BCA een bod uitbrengen. Hiervoor moet u zich vooraf online registreren.

Op de website van BCA (https://www.bca.com/nl/nl/) kan iedereen bekijken welke bedrijfswagens klaarstaan voor de veiling. De actuele veiling waar onder andere de bedrijfswagens van de gemeente Krimpenerwaard worden aangeboden, vindt u door te klikken op ‘Bekijk alle veilingen’ (geen zoekterm invullen). Hierna filtert u op Veiling locatie: ‘Barneveld’ en Voertuig soort: ‘Bedrijfswagens’.

Meer informatie

De gemeente heeft de afhandeling van de veiling in handen gegeven van BCA. Daarom verloopt alle communicatie over de veiling en de wagens met BCA. Voor de werkwijze van de veiling en de bijbehorende tarieven kunt u kijken op:https://www.bca.com/nl/nl/MAIN-MENU/Auto-kopen/