Heeft u een vraag over geldzaken, zoals budgetadvies, het bijhouden van de administratie, op welke financiële ondersteuning u recht heeft of het aanvragen van een financiële regeling? Komt u er even niet uit of wilt u dat iemand met u meedenkt en -kijkt? Het team van GeldPunt staat voor u klaar. De hulp is gratis.

Openingstijden

Het GeldPunt is wekelijks geopend op dinsdag van 10.00 - 12.00 uur in de Dertienhuizen, Dertienhuizen 3 in Krimpen aan de Lek. En op donderdag van 10.00 - 12.00 uur op de Oranjeplaats 45 B in Schoonhoven. Loop gerust binnen.

Het GeldPunt

Bij het GeldPunt kunnen alle inwoners van de Krimpenerwaard op een laagdrempelige manier praten over geld. Dat kan per e-mail of bij het GeldPunt zelf. In het GeldPunt werken WelZijn Krimpenerwaard, Kwadraad, Humanitas Thuisadministratie, Stichting Budgethulp Krimpenerwaard, Gro-Up (jongerenwerk) en de gemeente samen. U kunt ervoor kiezen om via e-mail informatie en advies op te vragen via geldpunt@welzijnkrimpenerwaard.com of u kunt persoonlijk langs gaan bij het GeldPunt.