• Aantal uur: 36 uur
 • Opleidingsniveau: HBO

Direct solliciteren(externe link)

Zie je het al voor je?

Hou je van werken in een organisatie waar je een belangrijke bijdrage kunt leveren in het hybride en digitale samenwerken? Zoek jij een baan waarbij jouw kennis van Microsoft producten tot zijn recht kan komen? Hou je van contact met gebruikers? Draai je graag mee in een team van 20 vrolijke harde werkers? Ben je een functioneel applicatiebeheerder die niet vies is van een beetje techniek? Ben je je bewust van de complexiteit van applicaties waarbij zowel privacy als openbaarheid een rol spelen? Dan is deze baan wellicht iets wat bij je past.
 

Wij

De gemeente Krimpenerwaard: een vriendelijk, groen gebied met elf kernen. Unieke dorpen of steden met in totaal ruim 56.000 inwoners. Zij staan voor ons centraal. Net als hen weten wij van aanpakken. Als één gemeente bundelen wij onze krachten: teams, bestuur en raad. Zonder onze doelen uit het oog te verliezen, bewegen we mee met veranderingen in de samenleving en kijken we naar wat er beter kan. Dit maakt onze organisatie duurzaam en toekomstgericht.

Wij geven elkaar de ruimte, maar blijven ook naar elkaar omkijken. We kunnen als collega’s op elkaar rekenen, want samen kom je verder dan alleen. Door de koppen bij elkaar te steken, versterken we elkaar en maken we ons werk leuker. Wat ons werk ook leuk maakt? Ontwikkeling. Niemand is immers ooit uitgeleerd. In vertrouwen krijg jij straks de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Van fouten maken leer je, dus hier durven we het ook eens anders te doen. We hebben vertrouwen in elkaars kennis, kunde en professionaliteit.

Jouw werkweek

Je gaat aan de gang als functioneel beheerder van door de gemeentelijke organisatie gebruikte applicaties. Je bent vooral verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de Microsoft 365 applicaties. Je adviseert collega’s over nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten. Je verzorgt inspiratiesessies en trainingen. Je brengt de wensen van de organisatie in beeld en vertaalt de feedback van gebruikers naar nieuwe functionaliteiten. Je stimuleert het gebruik van Teams, Sharepoint, Onedrive. Je helpt gebruikers hun informatie goed geordend en terugvindbaar te houden. Je zorgt ervoor dat zaaksysteem en andere manieren van samenwerken goed op elkaar zijn afgestemd. Je denkt mee over zaken als openbaarheid, privacy, terugvindbaarheid. Je bent de achtervang voor andere functioneel beheerders, bijvoorbeeld van de omgevingswetapplicatie.

Jij

 • Hebt een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Office 365 met name in adoptie en implementeren van oplossingen op basis van Teams, Sharepoint, Office 365;
 • Je hebt een Microsoft certificering zoals MS-700 of bent bereid dit te halen;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Bent een echte teamplayer. Je houdt ervan techniek in te zetten om de gebruiker blij te maken.

Tussen de IJssel en de Lek, vind jij jouw werkplek!

Luchtfoto van de weilanden in de Krimpenerwaard

Wat krijg je terug van ons?

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 3.732,- bruto per maand (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek;
 • Vitamine L(eren): intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
 • Betrokken en bevlogen collega’s;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren;
 • Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor je vakbondscontributie;
 • Een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding en uiteraard een laptop en iPhone. Ook kunnen wij je helpen bij het inrichten van je thuiswerkplek!

Solliciteren

Heb je vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Arie Bal (teammanager informatiemanagement) of Gerard Mentjox (sr adviseur informatiemanagement) via 140182.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je CV en motivatie via de button  –‘Solliciteer naar deze functie’ naar team P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk! Hopelijk zijn we een match! Deze vacature heeft geen sluitingsdatum en staat open tot wij een geschikte kandidaat hebben aangesteld.

Direct solliciteren(externe link)