• Aantal uur: 36 uur
  • Plaatsingsdatum: 14-06-2022
  • Opleidingsniveau: HBO

Direct solliciteren

Wij

Wij
De gemeente Krimpenerwaard: een groen gebied met elf kernen. Unieke dorpen of steden met in totaal ruim 56.000 inwoners. Zij staan voor ons centraal. Net als hen weten wij van aanpakken. Als één gemeente bundelen wij onze krachten: teams, bestuur en raad. Zonder onze doelen uit het oog te verliezen, bewegen we mee met veranderingen in de samenleving en kijken we naar wat er beter kan. Dit maakt onze organisatie duurzaam en toekomstgericht.

Hier geven we elkaar de ruimte, maar blijven we ook naar elkaar omkijken. We kunnen op elkaar rekenen, want samen kom je verder dan alleen. Door de koppen bij elkaar te steken, versterken we elkaar en maken we ons werk leuker. Wat ons werk ook leuker maakt? Ontwikkeling. Niemand is immers ooit uitgeleerd. In vertrouwen krijg jij straks de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Van fouten maken leer je, dus hier durven we het ook eens anders te doen. We hebben vertrouwen in elkaars kennis, kunde en professionaliteit.

Door jouw talent voor het verbinden van duurzaamheid aan andere maatschappelijke opgaven ben jij een graag geziene samenwerkingspartner voor inwoners en ondernemers. Je bent een netwerker. Hierdoor krijg jij zaken voor elkaar en daar ben je trots op!

Het team Financiën  bestaat 22 collega’s, verdeeld over een aantal onderdelen en taken. Binnen het team is sprake van een professionele houding en informele sfeer. Voor het onderdeel beleid zijn we op zoek naar een Financieel adviseur voor 36 uur per week.
 

Jouw werkweek

Jouw werkweek
Geen dag is hetzelfde. Zo start je de week bij de portefeuillehouder om te adviseren over de ontwikkelingen bij een verbonden partij. Later die dag werk je samen met collega’s aan de planning & controlcyclus. Dit kan zowel de kadernota,  de begroting, de tussentijdse rapportages als de jaarrekening zijn. Op woensdag ben je in het directieteam om jouw voorstel voor verbeteringen naar aanleiding van een aantal geconstateerde knelpunten toe te lichten. De dag erna heb je intensief contact met collega’s van andere teams om samen tot een goed integraal advies te komen op een ingewikkeld dossier. Tot slot heb je de vrijdag ingeruimd om te werken aan een financieel beleidsstuk en een aantal mails af te handelen. Aan het eind van de week kijk je met een goed gevoel terug op een afwisselende en energieke werkweek.

Jij

Jij

  • Je bent een financial op HBO werk- en denkniveau met een afgeronde studie in de richting financiën of economie.
  • Kennis van en enkele jaren ervaring met gemeentelijke financiën, de BBV en ons financiële pakket Civision is een pré.
  • Ook ben je bekend met de gemeentelijke beleidskaders, beheerplannen en verbonden partijen. Daarnaast ben je analytisch en communicatief sterk en heb je politieke sensitiviteit.
  • Met jouw kennis en kunde weet je te overtuigen en ben je een aanspreekpunt voor anderen. Je houdt van aanpakken en kunt op het juiste moment zakelijk zijn. Ook heb je ruime ervaring met het adviseren van bestuurders en directie.
  • Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken.

Tussen de IJssel en de Lek, vind jij jouw werkplek!

Wat krijg je terug van ons?

Salaris
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.671,00 bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek.
 

Solliciteren

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Reinier van Eijsden, teammanager Financiën. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0182.

Een online assessment (drijfveren- en talentenanalyse) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteren
Stuur je brief en cv vóór 4 juli 2022 via de button  - Solliciteer naar deze functie -  naar de afdeling P&O van gemeente Krimpenerwaard. Wij reageren dan zo snel mogelijk.
 

Direct solliciteren