WelZijn Krimpenerwaard organiseert een workshop voor 65-plussers met informatie en tips voor op de fiets. Dat doen zij in samenwerking met Teamsportservice Krimpenerwaard.

Veilig fietsen

Fietst u graag (zowel e-bike, als gewone fiets) en wilt u dit graag veilig blijven doen? Dan is deze workshop een nuttige bijdrage. De workshop is gratis en bestaat uit 2 bijeenkomsten in sportpark Weydehoeck (Weidelaan 55) in Lekkerkerk.

Programma

De eerste dag (donderdag 25 mei) bestaat uit informatie, verkeersregels, het leren van vaardigheden en een fietstocht op de eigen fiets. Deze dag duurt van 9.00 tot 15.00 uur, met een gratis lunch. De tweede bijeenkomst is op donderdag 1 juni van 9.00 tot 12.00 uur. Daarin krijgt u informatie over veiligheid op de fiets. Tijdens de workshop is ook een fietsenmaker aanwezig om eventuele mankementen aan de fiets te controleren en kunt u verschillende fietsbenodigdheden uitproberen.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan de workshop? Meld u dan aan per e-mail via info@welzijnkrimpenerwaard.com of telefonisch via 085-0662370.