Als inwoner van de gemeente Krimpenerwaard kunt u voor gratis en onafhankelijk advies en vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing of energie opwekken terecht bij het Duurzaam Bouwloket. De gemeente Krimpenerwaard en het Duurzaam Bouwloket werken samen.

Energiebesparende maatregelen kunnen de energierekening flink omlaag brengen. Maar welke maatregelen kunt u treffen? En hoe doet u dat? Bij het Duurzaam Bouwloket kunt u al uw vragen stellen over kwaliteitsverbetering en besparingsmogelijkheden voor de woning. Dat kan via de website, per e-mail of telefonisch. U vindt het Duurzaam Bouwloket ook regelmatig op markten en bij informatiebijeenkomsten. Naast het thema energie zijn gezondheid en wooncomfort belangrijke onderwerpen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.duurzaambouwloket.nl/krimpenerwaard. U kunt ook contact opnemen met de helpdesk. Dat kan door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of te bellen met 072 743 39 56. 

Aanmelden nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief van het Duurzaam Bouwloket blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over subsidies, regelgeving en landelijke ontwikkelingen rondom energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij wonen. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Aanmelden kan via www.duurzaambouwloket.nl/nieuwsbrief