Wilt u er een dagje toe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart mee met NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. U maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook.

Activiteiten

Met NLdoet maakt u op één dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet-activiteit mee te doen (alleen, met uw gezin of met een buurvrouw) zorgt u er bijvoorbeeld voor dat de tuin in het verzorgingshuis zomerklaar wordt gemaakt, het schoolplein eindelijk eens opgeknapt wordt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Uw inzet is dus hard nodig en zeer welkom bij verschillende organisaties in onder meer de Krimpenerwaard.

Meedoen

Meedoen als vrijwilliger is simpel: kijk op de website van NLdoet(externe link) en zoek een leuke activiteit bij u in de buurt. U kunt zich aanmelden bij de betreffende organisatie. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Er komen elke dag nieuwe activiteiten bij, dus probeer het later nog een keer!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de gemeente Krimpenerwaard? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief per e-mail.

Aanmelden