Als gemeente doen wij ons werk voor u: de inwoner van de Krimpenerwaard. Daarom betrekken we u graag bij onze plannen. Dit doen wij onder andere met ons inwonerspanel. Dit is een vragenlijst die laat zien hoe inwoners denken over belangrijke onderwerpen in onze gemeente.

Twee onderwerpen

De vragenlijst van deze zomer gaat over twee onderwerpen: de veiligheid in onze gemeente en de gemeentepagina in het Kontakt. Een bijzondere combinatie, maar beide onderwerpen zijn van belang voor u als inwoner.

Vragenlijst online invullen

U kunt de vragenlijst online invullen tot en met 3 juli 2022 via onze website. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De resultaten van de vragenlijst helpen ons om een nieuw veiligheidsplan op te stellen, dat past bij uw wensen en behoeften. Ook willen we de gemeentepagina in het Kontakt hiermee vernieuwen.

Naar het inwonerspanel

Meer informatie

Heeft u vragen over het burgerpanel? Dan kunt u terecht op www.krimpenerwaard.nl/inwonerspanel. Kunt u daar uw antwoord niet vinden? Stuur dan een mail naar info@krimpenerwaard.nl, bel telefoonnummer 14 0182 of stuur ons een bericht via onze social media kanalen. We helpen u graag.