U hoeft er ook in deze tijd niet alleen voor te staan. Samen met veel medewerkers, vrijwilligersorganisaties en betrokken inwoners zijn de welzijnsstichtingen er voor u!

Hulp nodig? Laat het ons weten!

Heeft u hulp nodig bij praktische zaken? Denk aan het bezorgen van een maaltijd of het halen van medicijnen? Wij brengen u in contact met iemand die u kan helpen. Ook als u in quarantaine moet en u heeft niemand in uw omgeving die u kan helpen met bijvoorbeeld het doen van de boodschappen kunt u contact opnemen met de welzijnsstichtingen.

Kijk ook op de speciale coronapagina’s van de welzijnsstichtingen: www.stichtingwon.nl, www.swok-midden.nl of www.swoschoonhoven.nl. Op deze sites vindt u een overzicht van alle organisaties die iets voor u kunnen betekenen, dit varieert van praktische hulp tot een luisterend oor.

Stichting WON 9:00 uur - 12:30 uur 0180-522 045 info@stichtingwon.nl www.stichtingwon.nl
SWOS 9:00 uur - 12:30 uur 0182 - 381 227 info@swoschoonhoven.nl www.swoschoonhoven.nl
SWOK 9:00 uur - 12:30 uur 0182 - 350 012 info@swok-midden.nl www.swok-midden.nl

De welzijnspunten blijven bereikbaar

Alle welzijnspunten blijven – op afspraak – open. Tijdens het gesprek nemen we voldoende beschermende maatregelen, zodat we op een goede en veilige manier met u in gesprek kunnen gaan. 
Natuurlijk kunt u ook telefonisch uw vraag voorleggen. Bel hiervoor naar telefoonnummer 0180-522045.

Ik wil coronavrijwilliger worden

Het is mooi om te zien dat in tijden van crisis zoveel mensen bereid zijn om iets voor een ander te doen en naar elkaar omkijken. Wilt u zelf graag hulp bieden? Kijk op www.stichtingwon.nl om te zien hoe u zich aan kunt melden als coronavrijwilliger of als u hulp nodig heeft om een initiatief te starten.