Wilt u een melding doen bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen, of werk zoeken via het UWV? Het zijn allemaal zaken die steeds meer via internet worden geregeld. Vindt u dit nog lastig? U bent niet de enige. Volg de cursus Digisterker bij de Bibliotheek Krimpenerwaard als u hier hulp bij kunt gebruiken.

De cursus

In deze cursus leert u om uw weg te vinden op websites van de overheid. Voor deze cursus heeft u uw DigiD nodig en enige ervaring met het gebruik van een computer, laptop of tablet en internet. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. De eerstvolgende cursus start in de bibliotheek van Schoonhoven op maandag 26 februari, van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden

De cursus is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Het is wel nodig om u aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 20 februari. Bel hiervoor naar 0180-669999, kom tijdens openingstijden langs in de Bibliotheek of stuur een e-mail naar info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl onder vermelding van cursus Digisterker.

Meer informatie

Heeft u interesse in deze cursus, maar bent u verhinderd op bovenstaande datum? Twijfelt u of deze cursus iets voor u is? Of heeft u vragen over DigiD? Neem dan contact op met de Bibliotheek.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de gemeente Krimpenerwaard? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief per e-mail.

Aanmelden