• Aantal uur: 28 uur
  • Plaatsingsdatum: 28-11-2022
  • Opleidingsniveau: MBO

Direct solliciteren(externe link)

Zie je het al voor je?
Je gaat werken voor het bestuurs- en directiesecretariaat van het team Management & Ondersteuning en wordt daarbij de rechterhand van het bestuur in de functie van bestuurs- & directiesecretaresse. Samen met je collega’s verleen je de secretariële en managementondersteuning aan de leden van het bestuur en de directie. De functie heeft met name betrekking op ondersteuning van het bestuur.
 

Wij

Jouw werkweek

Wat doe je?
Als ervaren bestuurs- & directiesecretaresse ben jij de steun en toeverlaat van de bestuursleden op het gebied van organisatorische en inhoudelijke ondersteuning. Jij bent een ster in het managen van complex agendabeheer en weet met jouw oplossingsgerichte en proactieve houding een positieve bijdrage te leveren. Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s en externe relaties en zorgt ervoor dat zaken slim en efficiënt geregeld worden. Jij hebt goede ideeën om de workflow slimmer te managen en durft feedback te geven waar nodig.

Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere het voeren van complexe inhoudelijke, secretariële en administratieve ondersteuning, zoals:

  • Secretariële ondersteuning van de bestuursleden;
  • Agendabeheer van de bestuursleden;
  • Bijhouden van e-mails van de bestuursleden;
  • Zorgen voor tijdige aanlevering van benodigde stukken (deadlines bewaken);
  • Plannen en organiseren van afspraken;
  • Zelfstandig afhandelen van telefoon en mailverkeer;
  • Voorbereiding van de collegevergadering van de burgemeester en wethouders;
  • Overige administratieve zaken.

Jij

Je bent
Een enthousiaste en flexibele collega met een relevante mbo-opleiding. Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent representatief, stressbestendig, accuraat en je hebt integriteit hoog in het vaandel staan. Verder ben je proactief en klantvriendelijk. Je hebt geen negen tot vijf-mentaliteit en je bent in ieder geval op de maandag, dinsdag, woensdag én vrijdag beschikbaar. Goede kennis van Windows-applicaties is noodzakelijk en ervaring met iBabs is een pré.

Wie je verder bent lezen we graag in je motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken.
 

Tussen de IJssel en de Lek, vind jij jouw werkplek!

Luchtfoto van de weilanden in de Krimpenerwaard

Wat krijg je terug van ons?

Salaris
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.301,00 bruto per maand (functieschaal 7) bij een 36-urige werkweek.
 

Solliciteren


Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wilfred Barthel, teammanager Management & Ondersteuning.  Hij is bereikbaar via +31626146735 of per e-mail: w.barthel@krimpenerwaard.nl

Solliciteren
Stuur je brief en cv via de button – Solliciteren - naar P&O gemeente Krimpenerwaard.

 

Direct solliciteren(externe link)