De provincie Zuid-Holland voert werkzaamheden uit op de N210 bij Schoonhoven van 3 tot en met 15 oktober. Om deze weg in goede staat te houden, worden er meerdere asfaltlagen vervangen. De werkzaamheden vinden 's nachts plaats, dus overdag blijven de wegen gewoon open.

Werkzaamheden

  • 3 tot en met 5 oktober: tussen het kruispunt C.G. Roosweg / De Hem en de rotonde C.G. Roosweg / Pleinweg.
     
  • 5 tot en met  8 oktober: tussen de rotonde C.G. Roosweg / Kerkweg en de rotonde G.J. van Heuven Goedhartweg / M.A. Reinaldaweg.
     
  • 10 tot en met 15 oktober: tussen rotonde  C.G. Roosweg / Pleinweg en de rotonde G.J. van Heuven Goedhartweg / M.A. Reinaldaweg (Schoonhoven). Het Shell-tankstation blijft bereikbaar.

Verkeershinder en omleiding

De provincie Zuid-Holland werkt in deze periode van 20.00 tot 6.00 uur aan de weg. De hoofdrijbaan is dan afgesloten voor verkeer. Volg de omleidingsroute  en houd rekening met extra reistijd. Openbaar vervoer blijft beschikbaar. Arriva(externe link) zet kleinere bussen in die over het fietspad rijden. Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen gebruik blijven maken van de weg.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de provincie Zuid-Holland. Mail hiervoor naar zuidholland@pzh.nl of vul het contactformulier(externe link) in.