De provincie Zuid-Holland voert werkzaamheden uit op de N207 bij Stolwijk. Om de weg in goede staat te houden, worden er meerdere asfaltlagen vervangen. De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandagavond 26 september tot en met zaterdagochtend 1 oktober. Overdag is de weg open voor het verkeer.

Werkzaamheden

In de periode van 26 september tot en met 1 oktober werkt de provincie Zuid-Holland elke nacht tussen 20.00 en 06.00 uur. Er wordt ook overdag gewerkt op maandag 26 september (tussen 9.00 en 11.00 uur) en woensdag 28 september (tussen 9.00 en 13.00 uur).

Verkeershinder en omleidingen

Om de overlast voor het verkeer te beperken werkt de aannemer vooral in de nachturen. Het is dan minder druk op de weg. Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van de N207 tussen rotonde Schoonhovenseweg / Benedenkerkseweg en kruising  Schoonhovenseweg / Koolwijkseweg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Volg de omleidingsroutes  en houd rekening met extra reistijd. Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen gebruik blijven maken van de weg.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de provincie Zuid-Holland. Mail hiervoor naar zuidholland@pzh.nl of vul het contactformulier(externe link) in.