De inzameldagen voor afval zijn veranderd. Plastic wordt in Bergambacht, Ammerstol en Schoonhoven op andere dagen opgehaald. Kijk hiervoor op de digitale afvalkalender (www.cyclusnv.nl ) of de Cyclus app. 

Omdat nog niet iedereen hieraan gewend is, hingen er vrijdag 3 januari toch zakken met plastic en drankenkartons op straat. Cyclus heeft daarom deze dag nog één laatste extra ronde in Schoonhoven, Ammerstol en Bergambacht voor de inzameling van plastic en drankenkartons volgens het oude inzamelschema van 2019 gedaan.

Wij willen u vragen om vanaf heden de zakken op de nieuwe inzameldag buiten te hangen. Dit zorgt voor schone straten en minder zwerfafval.

U heeft rond half december per post een afvalkalender met de wijzigingen ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Cyclus via: tel. 0182-547500 of via: info@cyclusnv.nl.
De nieuwe informatie over inzameldagen, aanbiedregels en afvalwegwijzer staan ook op de digitale afvalkalender 2020 van Cyclus, www.cyclusnv.nl en de Cyclus app.