Help mee bij de noodopvang in Schoonhoven

In De Meent (Schoonhoven) is een noodopvanglocatie ingericht, voor een periode van maximaal zes maanden. Hier worden vluchtelingen tijdelijk opgevangen. Daarna stromen zij door naar een langdurige opvang. Wilt u helpen bij de noodopvang? Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld bij het uitgeven van maaltijden, bij praktische zaken of door te rijden tussen locaties (bijvoorbeeld naar de tandarts of dagopvang).

Aanmelden als vrijwilliger noodopvang

Het vrijwilligerswerk vraagt fysiek het nodige, dus het is belangrijk dat u hiertoe in staat bent. We vragen een beschikbaarheid van acht uur per dag en werken in twee ploegen: van 8.00 tot 16.00 uur en van 15.00 tot 23.00 uur. Geef uw voorkeur aan in het aanmeldformulier. Bent u minder uren beschikbaar, maar wilt u toch meehelpen? Vermeld dit dan als opmerking.

Vragen of suggesties

Het roosteren en aansturen van vrijwilligers wordt gecoördineerd door Krimpenerwaard Intercultureel (KIC). Na uw inschrijving nemen zij contact met u op over de verdere procedure. Heeft u vragen of suggesties over het vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met KIC via 0182-235577 of stuur een e-mail naar oekraine@kicnetwerk.nl